Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kene segitseg a matek hazi feladatomnol legyszi valaszolj gyorsan

Főoldal » Általános iskola » Matematika
496
na igy van a matek feladat:Ket szam kulonbsege 83,04.Tudom aazt,hogy az egyik szam 7-szer nagyobb,mint a masik,hatarozd meg a ket szamot
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
legyen szives barki valaszoljon nagyon surgos
0

Egyik számot jelöljük x-szel, másikat 7x mivel ez a hétszerese.
7x-x=83,04
6x=83,04/:6
x=13,84

Tehát x=13,84, a másik szám: 96,88
1