Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szamicsd ki az imeretlen tagot

Főoldal » Általános iskola » Matematika
540
27*15+a=1000
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Bocs, de kicsit zavaró ...nem számícsd ki, hanem számíTSD ki
27*15+a=1000 (elvégzem a szorzást)
405+a=1000 (mindkét oldalból elveszek 405-t)
a=594
0