Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Coulomb törvénye

Főoldal » Középiskola » Fizika
657
Kérlek segítsetek,mert nem tudom, hogy hogyan kéne csinálni...
F=10N
Q1=Q2=1C
k=9*10⁹ Nm²/C²
r=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=k * Q1 * Q2 / r2

Azaz r= (k*Q1*Q2)/F 

r=30 000m
0