Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna ebben a feladatban segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
504
26.-os
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
26.
A:={x∈N|x²≤4}
Szövegesen a következőt jelenti a fent leírt halmaz: x természetes szám és x² nem nagyobb, mint négy!
A:={1;2}

B:={x∈Z és |x|=2}
Szövegesen: x egész szám és abszolút érték x egyenlő kettő!
B:={-2; 2}

C:={x prímszám| 0<x<6}
Szövegesen: A nullánál nagyobb és hatnál kisebb prímszámok
C:={2; 3; 5}

A∩B∩C={2}
Módosítva: 7 éve
0