Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika-Számok hatványozása-8. osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
612
A következő feladatokkal nem vagyok tisztában. Nem tudom hogy hogyan kéne megoldni, mit végezek el először.

7 * (0,1)⁴;
4,7 * (0,1)³;
5,08 * (0,1)⁵;
5,3 * (0,1)⁷




Köszönöm a válaszokat! ♥O♥
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, hatványozás
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
0,1=1/10
7*(1/10)⁴ = 7*1⁴/(10⁴) = 7/10000=7*10-4
4,7*(1/10)³=4,7*10-3
5,08*(1/10)⁵=5,08*10-5
5,3*(1/10)⁷=5,3*10-7
0