Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segitene ebben???

Főoldal » Középiskola » Matematika
467
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, házifeladat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha nem baj, akkor az ábrázolást Rád bíznám. Ha végképp nem boldogulsz vele szólj.
U={1, 2, 3, 4, 5, 6, 7}
A={2, 4, 6, 7}
B={1, 3, 5, 6, 7}
a) Anegált={1, 3, 5}
b) Bnegált={2, 4}
c) Anegált∪B={1, 3, 5, 6, 7}
d) Anegált∩B={1, 3, 5}
e) Anegált∪Bnegált={1, 2, 3, 4, 5}
f) A∪Bnegált={2, 4, 6, 7}=A :)
0