Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S

Főoldal » Középiskola » Matematika
585
Kérem segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.KT
Egyértelmű halmazok:
a) az osztályba járó fiúk
c) barna hajú lányok
d) budapesti lakosok
A többi halmaz nem egyértelmű!

2.KT
A={1, 3, 5, 7, 9}
A=10-nél kisebb pozitív páratlan számok
A={x| 0< x=2k+1<10, ahol k, x∈N }
B={2,3,5,7}
B=egyjegyű pozitív prímszámok
B={x| 0<x<10 és x ∈ prímszámok}
C={4, 5, 6, 7, 8, 9}
C=négy és kilenc közé eső természetes számok
C={x| 4≤x≤9 és x∈N}
0