Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy rövid mértan feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
586
Feladat: Az ABC háromszögben MP párhuzamos BC, M eleme AB, P eleme AC, AM=2cm, AB=8cm, PC=9cm, MP=4cm. Számítsátok ki MB,AP,AC,BC szakaszok hosszát. Ez lenne a feladat a megoldónak megköszönném!<3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Remélem az ábra alapján érthető?!
1