Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
520
Valaki nem tudja hogy a 8.os matematika munkafüzetnek meg van e a megoldása a neten???
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Milyen fajta? (pl.:Sokszínű matematika,...)

www.google.hu/search?ei=ObSOW7vzHpDZwQLx0Ck&q=8.os+matematika+munkafüzet+megoldásai&oq=8.os+matematika+munkafüzet+megoldása&gs_l=psy-ab.3.0.33i21k1.7390.9122.0.11550.3.3.0.0.0.0.163.440.0j3.3.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.138....0.k7XNHGoj6Kg
0