Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angolra fordítás

339
A kedvenc filmem a Fékezhetetlen, ami A világ legszittyósabb vidéke című történelmi regénye alapján készült. A film 3 testvérről szól,akik a szesztilalom idején szeszt csempésznek az országban. Lefizetnek mindenkit, hogy az üzlet továbbra is virágozzon. Egy történet szerint a 3 testvér halhatatlan,nem öli meg őket semmi.
Ezt a filmet azért is szeretem,mert a kedvenc színészem játszik benne, Tom Hardy. Ő a középső gyerek és ő a banda vezetője is. A történetben van egy szerelmi szál is, Tom Hardy és a kocsmájában dolgozó nő között.A férfit megpróbálták megölni,de a nő bevitte a kórházba és ezzel megmentette az életét. A film vége jól alakul,mindenki túléli, és szeszcsempészet továbbra is folytatódik.
Azért szeretem még ezt a filmet,mert minden meg van benne ami egy jó gengszer filmhez kell.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Szia!
Lefordítottam:

My favorite film is based on the Unconditional, The Most Romantic Region of the World. The film is about three brothers who smuggle smugglers into the country during the time of the deflagration. Everyone is paying for the business to continue to flourish. According to a story, the 3 brothers are immortal, they do not kill them.
I like this movie because my favorite actor plays in it, Tom Hardy. He is the middle boy and he is the leader of the band. In the story, there is also a love thread between Tom Hardy and a woman working in her pub. The man was trying to kill him, but she took her to the hospital and saved her life. The end of the film is good, everyone survives and smuggling continues.
That's why I like this movie, because it's all about having a good gengery movie.
0