Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy kell ezt kiszámolni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
564
Y+(Yx0,1) = 4170

Köszönöm szépen előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
y+0,1*y=4170
1*y+0,1*y=4170
Összevonok!
(1+0,1)*y=4170
1,1*y=4170
Osztok 1,1-gyel
y=4170/1,1=3790+10/11=3790,909...
0