Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
660
Egy cipő eredeti ára 1200 Ft volt. 10%-ot engedtek az árból, majd az új árból ismét 10 %-ot. Hány forintba kerül most a cipő?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1200-1/10×1200=1200-120=1080
1080-1/10×1080=1080—108=972
972Ft-ba kerül.
0