Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Évvégi jegyem mulik ezen PLS HELP!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
991
1. Mekkora az a és b vektor hajlásszöge, ha |a|=100 , |b|=52 es a X B= 0?
2. Háromszög területe= 96 cm2 egyik oldala 12cm , egy másik oldalával szemben lévő szöge 30fok mekkora a háromszög többi oldala és szöge?
5. Egy trapéz átlója 40cm hosszú. Ez az átló az alapokkal 50fokos, a szárakkal pedig 30fokos es 100fokos szoget zar be
Adjuk meg a trapez oldalainak hosszat es hogy milyen hosszu a trapez masik atloja
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Az első feladathoz nézd(értsd)meg ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=qsR2pj-A3VM
1

A második feladathoz egy kis segítség:
1

Érdekel téged ez az egész?
A harmadik feladat (5) ??
1