Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Létszi segítsetek holnapra kell

Főoldal » Általános iskola » Matematika
606
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2.
téglalap térfogata= a*b*c tehát 8*2,5*14= 280m^3
összesen 280 köbméter.....
b)
280/3,5=80
80 kellett fordulnia

0