Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek,nagyon fontos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1971
Hány óra alatt ásná fel 6 munkás azt a kertet,amelyet 14 munkás 18 óra alatt ás fel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Fordított arányossággal kiszámítható:
14 munkás->18 óra
6 munkás-> x óra
14×18=256
6×x=256
6x=256
x=42
1