Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kemia feladatok

Főoldal » Általános iskola » Kémia
519
Valaki segitsen legyszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
4) egyszerű (pl:Mg) - összetett

vegyületek pl. HCl
keverékek pl. homok, földgáz
10) 2H2+ O2= 2H2O
m=2g/mol m=32g/mol m= 18g/mol
4 g 32g 36g

1g 8g 9 g
Tehát 8 g Oxigén keletkezik.

Sajnos nem látom a szöveget..
kation: K+
Apoláris molekula: H2
0