Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írja fel a kör egyenletét!

Főoldal » Középiskola » Matematika
731
Egy kör sugarának hossza 7cm középpontja a C(3;-2) pont. Írja fel a kör egyenletét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
(x*u)2+(y*v)2=r2
(x*3)2+(y*-2)2=72
(x2-2*x*3+33)+(y2-2*y*-2-22)=49
1

Ha nem lenne világos, ezt nézd meg:
https://www.geogebra.org/m/DBnqgUvC
0