Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Témazáró5

Főoldal » Általános iskola » Matematika
604
Egy téglalap oldalai 6dm és 8dm.mekkora az átlója
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
C=átló
a=6dm b=8dm
a2+b2=c2
62+82=c2
36+64=c2
100=c2
 100 =c
10dm=c

Remélem tudtam segíteni! :)
0