Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítenétek ebben a feladatban????

Főoldal » Általános iskola » Matematika
588
Egy 6m hosszú gerendából levágnak 1m 45cm-t. Milyen hosszú gerenda marad meg??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
6m=600cm
1m 45cm=145cm
600cm-145cm=455cm marad
1

Ne haragudj de ehez csak meg kellene tanulni a válto számokat...
0