Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Utazás

2589
Angolul szeretnék kérni 200 szavas fogalmazás írást. Vannak kérdések mint például: 1. Szeretek e utazni? 2. Voltam e már valaha külföldön? 3. Hogyan járok iskolába nap mint nap? 4. Milyen hosszú az út? 5. Használok tömegközlekedést? 6. Szoktam csúcsforgalomba keveredni? 7. Elhalasztottam már az utolsó buszomat ? Mi történt? Hogyan jutottam haza? 8. Tudok biciklizni? Van biciklim? Milyen gyakran biciklizek? 9. A családnak van kocsija? Melyik a kedvenc autó márkám? 10. Volt valaha nehéz szituáció amíg utaztam? 11. Mennyi országba látogattam el eddig? 12. Melyik a kedvenc helyem a nyaraláson ? Miért? 13.Mi volt az utolsó vakációd/ nyaralásod? Kivel mentem? Hol szálltunk meg? Milyen volt az időjárás? Mit csináltunk? Válaszok: 1. Nagyon szeretek utazni 2. Voltam már külföldön 3.Reggel kimegyek a buszmegállóba ami 2 percre van a házunktól felszállok a buszra és leülök, 40-45 percet utazok majd Miskolcon leszállok a végállomáson.10 percet sétálok a villamosmegállóba majd felszállok a villamosra és 5 perc múlva leszállok a városházterén. 5 perc séta után a iskola előtt vagyok. 4. Az út 40 perces 5. Használok tömegközlekedést nap mint nap. 6. igen szoktam ritkán 7. én még sosem halasztottam el a buszomat . 8. Tudok biciklizni, és van is nekem. az én biciklim rózsaszín és fehér színű. Általában hetente 1-szer biciklizek. 9. A családomnak van autója. a kedvenc autómárkám a BMW. 10. nem volt még soha nehéz szituációm. 11. 1-szer voltam még külföldön 12. a kedvenc helyem a nyaraláson Velence mert sok látnivaló van ott és kedvesek az emberek. 13. az utolsó nyaralásom Olaszország volt. a családommal mentem , és egy hotelben szálltunk meg.az időjárás nagyon jó volt . napos, kicsit felhős. mi minden nap lementünk a tengerpartra és fürödtünk. sokat kirándultunk,vásároltunk. étterembe is mentünk esténként .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
My name is ....... I live in a ........ not far from ....... In general every day hundreds of people travel from one place to another. They travel to work, to school, or on business. Many people travel for pleasure and traveling has recently become one of the most popular hobbies. Traveling is also an interesting way of spending holidays. In every season of the year the airports, railway stations, seaports, and bus stops are full of people traveling for long or short distances.

As for me i'm very keen an travelling, especially when i go to abroad. I was on abroad and i think it's a big chance to get to know local costums, cultures and habits and it's a great opportunity for learning languages.
As for my morning routine I go to the bus stop which not far from my home. Then i takes the .......(idő) bus. Than i get on the bus and take a seat. Approximately, i travelling 40-45 minutes every day and i get off the bus when it arrived in Miskolc city. After that i go for a tram stop on my own feet. 10 minutes later i get my main destination. As i mentioned i use public transport every day. In every morning there's a huge traffic in the city but fortunately most times i avoid it succesfully. Fortunately, i have never missed my bus. As for the cycling, i have a little time to do this sport but i have a nice bicycle which i use once a week. But in fact i don't need to use it because my family have a nice car. My favourite car brand is BMW. I have never had a difficult situation before. I was on abroad only once. My favourite holiday's place is Velence. This is due to there was a lot of nice and helpful peoples. We organized the last holiday here. I travelled with my family and we stayed at a noble hotel. The weather was favorable. It was sunny and a bit cloudly. We went to the beach every day and i swam a lot in the beautiful sea. We also tripped and purchased a lot and we had a meal in the restaurant where we can taste the local foods.


Lehet nem tökéletes, ne is haragudj az apró-cseprő nyelvhelyességi hibákért. Nem volt időm szótárazni. De ettől függetlenül megpróbáltam neked összehozni valamit.


Módosítva: 5 éve
0