Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
540
Valaki segítene?Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5) ???

6)2³*2*2⁴=2(3+1+4)=2⁸=256
5⁶/5⁴=5(6-4)=5²=25

7)6ab²+3a²=3a*(2b²+a)

1)
3,2m=32dm
3,2m²=320dm²
3,2m³=3200dm³=3200l

2)
3/2-7/6=(9-7)/6=2/6=1/3
0