Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
561
Valaki segítene??Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1) 3,54*10³=3,54*1000=3540
654000=6,54*100000=6,54*10⁵

2) -8; +(-3); -(+3); -1; 0; |+5|; 7; -(-12)

3)
72=2*2*2*3*3=2³*3²
56=2*2*2*7=2³*7
(56;72)=8
72/56=(2³*3²)/(2³*7)=3²/7=9/7

4)
a) -6-2=-8
b) 3,2*10/100=3,2/10=0,32
d)5/8=0,625
1