Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
497
Valaki segítene??Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4)
30% rezsi
45% élelmiszer
10% ruházkodás
Összesen: 30+45+10=85
100-85=15 % megtakarítás
a) 185000Ft*30%=55500 Ft rezsire!
185000Ft*45%=83250 Ft élelmiszer
185000Ft*10%=18500 Ft ruházkodás
185000Ft*15%=27750 Ft megtakarítás
1