Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok tudnátok segíteni ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
586
Sziasztok tudnátok segíteni ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
A=0,6
B=0,7
C=0,2
D=0,5
E=0,9
b)
F=0,73
G=0,38
H=0,52
I=0,94
J=0,59
c)
K=5,5
L=11,5
M=16
N=4
O=14,5
d)
P=4,4
Q=6,8
R=5
S=5,6
T=2,6
e)
A=1,9
B=2
C=1,5
D=1,8
E=2,2 (vedd észre, hogy az a) feladat, csak minden értékhez hozzáadtunk 1,3-at)
f)
F=7,3
G=3,8
H=5,2
I=9,4
J=5,9 (vedd észre, hogy a b) feladat, csak 10-zel szorozva van!)
g)
K=0,55
L=1,15
M=1,6
N=0,4
O=1,45 (vedd észre, hogy a c) feladat, csak 10-zel osztva van!)
h)
P=0,82
Q=0,66
R=0,34
S=0,58
T=0,18

Mindenhol igaz, hogy a középső elemnek a háromszorosa lesz a sorokban, oszlopokban és átlókban szereplő számok összege!
Módosítva: 8 éve
1