Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet megoldás

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
543
Valaki megtudna oldalni ezt az egyenletet ?
Az x2-nek kellene kijönnie a végén
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, egyenlet
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
240=(33*198+25*x+10*59,26+12*174+20*160)/100
24000=6534+592,6+2088+3200+25*x
24000-12414,6=25*x
11585,4=25*x
x=463,416
1