Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7.-es fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
8560
Az asztalon lévő üvegben 1 liter viz van.
a Mekkora a viz térfogata?
b Mekkora a tömege?
c Mennyi a súlya?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
a, térfogat mérhető literben, vagy köbméterben tehát 1 l, vagy 1l = 1 dm3
b, víz sűrűsége 1 kg/1dm3, tehát m=1 kg
c, A súly m*g, tehát 1kg*10m/s =10 N.
1

Pont annyi
-2