Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan számoljam ki könnyen

Főoldal » Középiskola » Matematika
14799
Ma kedd van. A hét melyik napja lesz 100 nap múlva?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
legyen a k=0
14*7=98 nap mulva is kedd lesz
99 szerda és
100=csütörtök
2