Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Testek Tz.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
647
1.Mekkora a téglatest felszíne és térfogata ?
ha a=24 cm
b=34 cm
c=12 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Térfogat: V=a*b*c => 24*34*12=9792(cm³) =9,792(dm³)
Felszín: A=2*(a*b+b*c+a*c)=2*(24*34+34*12+24*12)=3024 (cm²)=30,24(dm²)
0