Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számsor

Főoldal » Középiskola » Matematika
597
Ha a1=1
a2=10
szabály: an+1=-(an+an-1)
Mi az első 10 tag?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a₃=-(a₂+a₁)=-(10+1)=-11
a₄=-(-11+10)=1
a₅=-(1-11)=10
a₆=-11
a₇=1
a₈=10
a₉=-11
a₁₀=1
0