Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Marketing és emberi jogok

477
1,5 oldalt kellene szabadon írni,a tanárnő adott témákat,csatalom őket itt. Egy témát kell csak választani,a marketing kérdésköréből az első-kettő foglalkoztat leginkább,de ha valaki eltudna valami hasznos linkkel látni vagy segítséggel,azt megköszönném.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
marketing, emberek, jogok, emberijogok, propaganda
0
Felsőoktatás / Egyéb

Válaszok

2
Az emberi jogok és a szabadság kérdéséhez ajánlanám ezt az olvasmányt - ha csak át futsz rajta, akkor is kitudsz szűrni egy-egy fontosabb mondatot. :)
https://web.kamihq.com/web/viewer.html?source=extension_pdfhandler&file=http%3A%2F%2Fwww.juris.u-szeged.hu%2Fdownload.php%3FdocID%3D48277
1

Gerbner professzor tudományos vizsgálódásainak középpontjában az a kérdés áll, hogy milyen kulturális változásokat eredményezett a modern elektronikus tömegmédia, elsősorban a televízió megjelenése és elterjedése elsősorban a XX. század második felében. E változások leírására elsősorban az úgynevezett kulturális mutatók (cultural indicators) rendszerének kidolgozását kezdeményezte. A kulturális mutatók a kultúra tartalmát és időbeli folyamatait jellemző mérőszámok, amelyeknek segítségével kimutatható, hogy a televízió szakadatlan műsorfolyamában a nézők elé tárt szimbolikus világ miképpen járul hozzá a közönség világképének, a társadalomról alkotott hiedelmeinek, az embertársakkal kapcsolatos attitűdjeinek formálódásához.

Ez a kis szösszenet, egy könyv összegzése, talán segít a média üzenete témában elindulni :)
1