Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valakinek lenne kedve elmagyarázni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
491
Ennek, hogyan kellen neki kezdeni? csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, kompetencia
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A faluban 1250*64%-a támogatja a szemétégetőt.
B faluban 2800*40%-a támogatja a szemétégetőt.
1250*64%=800
2800*40%=1120
Összesen a két faluban 1920 fő támogatja a szemétégetőt.
Ez a két falu létszámához viszonyítva: 1920/(1250+2800)=>1920/4050=0,4741=~47,41%
A válasz a kérdésre, hogy a két faluban 50%-nál alacsonyabb a szemétégető támogatottsága, így az nem épülhet meg.
0