Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
576
A 179-es feladatnak mi a megoldása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
179)
A={4; 5; 7; 8; 12; 13}
B={1; 4; 5; 7; 8; 9; 12; 13}
C={3; 5; 6; 8; 9; 10; 12; 13; 14; 15}
a) A∪B={1; 4; 5; 7; 8; 9; 12; 13}
b) B∩C={5; 8; 9; 12; 13}
c) A\C=∅
d) B\C={1; 4; 7}
0