Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldása az alábbi feladatoknak?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
539
Megoldás mellett a menete is érdekelne! Előre is köszi! SÜRGŐS!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
28293X17=480981


23115+43410=66525
23515+43410=66925

18370-9230=9140
18270-9230=9040
Módosítva: 8 éve
0