Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
2487
Mennyi munkát végez a nehézségi erő egy 2kg tömegű testen, szabadon eső 0,6s alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ennyi utat tett meg t idő alatt:
`s=1/2·g·t^2=...` számold ki.
A végett munka pedig, ha az F=m·g erő s úton végez munkát:
`W=F·s=m·g·s=...`
0