Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora erővel nyomja levegő a tenyeredet?

Főoldal » Középiskola » Fizika
632
Mekkora erővel nyomja a tenyeredet a légnyomás átlagos körülményekkel (p₀=10⁵)?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Mérd le, hogy mekkora a tenyered négyzetméterben.
`F=p·A`
`F=10^5N/(m^2)·A`
Módosítva: 8 éve
1