Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol szöveg fordítás

576
Sara Smith, a Pasadena resident, went shopping. She is 30, and has lived at 3037 N. Foothill Street since 1992. Sara has been married to John for seven years. They have two children; Bob is five years old and Nancy is three. Sara owns a 1995 four-door blue Toyola. At 9 a.m., Sara got into her car and drove to Barget, a department store a mile away.

Barget was having a holiday sale. Sara bought a four-slice toaster for $29.95 plus tax. The regular price was $39.95. She paid by check. On her way home, Sara stopped at MilkPlus to buy a gallon of nonfat milk. The milk was $3.50. Sara got 50 cents back in change.



Sara arrived home at 10 a.m. John and the kids were still sleeping. She woke them up and then made a hot and nutritious breakfast for everyone.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
Sara Smith, egy Pasadena lakó elment vásárolni. 30 éves és 1992 óta a 3037 N. Foothill utcán él. Sara 7 éve összeházasodott John-nal. Van két gyerekük; Bob, 5 éves és Nancy, 3 éves. Sarának van egy 1995-ös négyajtós kék Toyolája. Délelőtt 9 órakor Sara beszállt az autójába és Barget-be vezetett, egy áruházba ami egy mérföldre van.
A Barget-ban ünnepi akció volt. Sara vásárolt egy négy szeletes kenyérpirítót $29.95-ért plusz az adó. A normál ára $39.95 volt. Sara utalvánnyal fizetett. A hazafelé vezető útján megállt a MilkPlus-nál, hogy vegyen egy gallon zsírmentes tejet. A tej $3.50-be került. Sara 50 centet kapott visszajárónak.
Sara délelőtt 10 órakor ért haza. John és a gyerekek aludtak. Felébresztette őket aztán készített egy meleg és tápláló reggelit mindenkinek.
0

Sara Smith pasadenai lakos vásárolni ment. 30 éves, és 1992 óta a 3037 N. Foothill Street címen él. Sara hét éve házas Johnnal. Két gyermekük van; Bob öt éves, Nancy pedig három éves. Sara egy 1995-ös négyajtós kék Toyola tulajdonosa. Reggel 9-kor Sara beült az autójába, és a 1 mérföldnyire lévő Barget-be hajtott.

Barget ünnepi akciót tartott. Sara vett egy négyszeletes kenyérpirítót 29,95 dollárért plusz adóért. A normál ára 39,95 dollár volt. Csekken fizetett. Hazafelé Sara megállt a MilkPlusban, hogy vegyen egy gallon zsírmentes tejet. A tej 3,50 dollár volt. Sara 50 centet kapott vissza aprópénzként.



Sara délelőtt 10 órakor ért haza, John és a gyerekek még aludtak. Felkeltette őket, majd meleg és tápláló reggelit készített mindenkinek.
0