Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol Szöveg(Magyarról Angolra fordítás)

376
1. Én szeretek vásárolni de nagy üzletekben.
A kis és nagy üzletekben az a különbség. Hogy másabbak az árak és valahol több mindent talál az ember mint más üzletekben.

2. Én nyáron a hivatalba dolgoztam az Anyakönyvi hivatal részlegén. Nagyon szeretem azt csinálni idén is oda megyek. Ott születésről, házasságról, válásról és halálesetről tudok meg információkat és azokkal foglalkozunk.

3. Szeretek TV-t nézni. A kedvenc csatornám a Comedy Central.

4. Nagyon szeretnék jogosítványt, már a barátaimnak szinte mindenkinek megvan. Csak heti 2 alkalomról lenne szó. Ígérem jobban fogok tanulni és a házi munkában is be segítek. Ha meg lenne a jogosítványom könnyebben tudnánk közlekedni és könnyebb lenne a nagy bevásárlás is.

5. Én szeretek sütni és főzni is. Még nem tudok olyan sok mindent el készíteni de igyekszem, hogy minnél többet tanuljak.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
I like shopping, but only in the bigger shops. The differences between the small and the large stores are the several prices and the offer.

I have worked in the office at the register department. I have loved this workplace and I go there in this year too. I can hear about births, weddings, devorces and causes of death there.

I like to watch TV. My favoutite channel is Comedy Central.

I want to get a driving licence. All of my friends have get their ones. I would like to go training two times a week. I promise I study more and I help in the housework too. If I got my driving licence, the transport and the shopping would be easier.

I like cooking and baking. I can't cook many types of food yet, but I try to learn more recipies.
0