Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol Szöveg(Magyarról Angolra fordítás)

346
1.Én tavaly nyáron Budapesten voltam. Nagyon szép hely. Mindig van mozgalom és közel van minden helység mint pl.: étterem, edzőterem, park. Nagy a tömeg mindenhol.

2.Egy gyors étteremben lehet enni gyros-t, hamburgert, sült krumplit. Finomak de nem tesz jót az emberi szervezetnek.

3. Az egyetemről ha kimész, a sóstói úton haladj végig neked a jobb kézre eső oldalon, majd menny végig az úton amíg nem látsz egy olyan ki írást hogy Debreceni Egyetem. Ott a bal oldalra eső kezednél menj át a zebrán. Majd menny végig az úton egyenesen látni fogsz egy jelző lámpát ahogy át tudsz menni a temető felöli oldalra. Ott menj végig egyenesen és látni fogod a Mc. Donalds-t.

4. Én laktam falun és városban is. Most jelenleg a városban Nyíregyházán élek.
Azért jobb a városban élni mert minden közelebb van, és több bolt, üzlet található. Viszont azért nem jó mivel nagy a forgalom.
Faluba azért jó lakni mert ott mindenki ismer mindenkit. Viszont azért rossz mert kevesbb bolt van és üzlet és minden hamarabb be zár.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Last year summer I was in Budapest. It is a beautifzul place, but it is a little crowwded. There are mass of people everywhere. The advantege of this city is the is the nearness of the shops and the restaurants.
In a fast food restaurant we can eat gyros, hamburger or French fries. These meals are very delicious but they are unhealthy too.
If you go out of the university, go on the Sóstói road. Go this way until you can see a signboard with 'Debreceni Egyetem' text. Turn left there and go through the road. Go this way until you can see a stoplight. You can cross the road there. Then just go straight and you reach the Mc'Donald's.
I have lived in towns and cities also. Presently I live in Nyíregyháza. The advantage of living in a city is the nearness of the shops. But the big cities are really crowded. Living in a small town is good because everybody knows everybody. But the disadvantage of a small city is the early closing of the shops.
0