Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldas?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
661
Az 5os feladat a es b reszet nemtudom megcsinalni valaki leirja?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Kedves Kérdező!

25x60 = 1500 négyzetméter a teljes terület, ennek a 40%-a az 1500x0,4=600 négyzetméter.
0

Lemaradt az a része:

2x60m + 25m = 120m+25m = 145m hosszú a drótkerítés
0

600négyzetméter
És 145m hosszú drótkerités kell..:D
0