Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tengelyes tükrözés

Főoldal » Általános iskola » Matematika
646
Egy húrtrapéz alapjai 8cm és 6cm, szárai 4cm hosszúságúak.Mennyi a húrtrapéz kerülete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Húrtrapéz
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Bármely sokszög síkidom kerület az oldalak összege!
A trapéz oldalai a következők
a=8 cm
b=4 cm
c=6 cm
d=4 cm
K=8+4+6+4=22 (cm)
0