Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki le tudná nekem vezetni ezt a feladatot?

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
685
15 g 91%-os tisztaságú KMnO4 hány g Cl2 gáz szabadul fel, ha a reakció hatásfoka 95%? M(KMnO4) = 158 g/mol
M(Cl2) = 71 g/mol

KMnO4 + HCL = Cl2 + MnCl2 +KCL + H2O

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
Képen csatolom
0