Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
546
0,5*(a+4)=
-c*(2,7-1,2d)=
1,6*(2n+m)
(n-m)*(-2,4p)=
3*(-1,5p+k-0,2t)=
(4,2p-3,5k-6t)*(-2a)
Légyszíves segítsetek. A lehető legegyszerűbben kérném. Csak írjátok le példát és a megoldást. Csak 12 éves vagyok ezért kérem hogy egyszerűen mert ha leírjátok mindenféle módom csak nem egyszerűen akkor semmi nem fogok érteni belőle.
Előre is köszi a segítséget.
:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
0,5a+2
-2,7c+1,2cd
3,2n+1,6m
2,4np+2,4mp
4,5p+3k-0,6t
-8,4ap+7ak+12at
1