Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtek

Főoldal » Középiskola » Matematika
1151
Adjunk meg megfelelő a,b,c és d egész számokat úgy,hogy az alábbi egyenlőség teljesüljön:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=71520180409_162752_Richto.jpg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ha a pozitív egészeken vizsgálódunk, akkor

a=1, b=3, c=2, d=4.
1

Hogyan lehet rájönni?
1