Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletmegoldas

Főoldal » Középiskola » Matematika
702
3{3[x-4(x+1)]-2}=27
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3(3(x-4(x+1))-2)=27
3(x-4(x+1))-2=9
3(x-4x-4)-2=9
3(-3x-4)-2=9
-9x-12-2=9
-9x-14=9
-9x=23
x=-23/9~-2,55
0