Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kör középpontjának koordinátái és sugarának hossza

Főoldal » Középiskola » Matematika
588
(x+2)² + y² = 9 egyenletű kör K középpontjának koordinátái és sugarának hossza
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria, matek, kor, trigonometria, A, érettségi, dwad, aw
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
K(-2;0)
r=3
A középpont koordinátái a (x-u)^2+(y-v)^2=r^2
K(u;v)
Módosítva: 8 éve
0