Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszög

Főoldal » Középiskola » Matematika
1243
Az ABC háromszög C csúcsából induló magasság talppontja T (az AB oldal belső pontja), R pedig a szögfelezőé: AB=10, AT=3, AR=4. Határozzuk meg a háromszög oldalainak a hosszát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ugye ennyi segítséggel már minden világos?
0