Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
657
Sziasztok!
Segítséget kérnék 1db fizika feladatban.Segítene valaki?

Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, szövegesfeladat
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m=10kg
s=10m
g=10m/s²
F=m*g
W=F*s
W=10kg*10m/s²*10m
W=1000J
0