Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1506
Mi lehet a hozzárendelés szabálya?
Melyik hozzárendelés egyértelmű?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az első oszlopban található számokat elosztva néggyel, mennyi maradékot ad.
11 osztva 4 = 2, maradék 3
12 osztva 4 = 3, maradék 0
13 osztva 4 = 3, maradék 1
14 osztva 4 = 3, maradék 2
0