Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S Racionálos számok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
587
-12*35-34*(-2)
Segítsetek pls
pontosan levezetve kérem ha lehet. ( hosszúba)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
-12*35-34*(-2)=-420-(-68)=-420+68=-352
0