Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
584
A következő adatok alapján határozzuk meg a háromszög hiányzó belső és külső szögeit!
alfa' = 92° , gamma' = 25 °
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
α=92° ⇒ α'=180-92=88°
γ=25° ⇒ γ'=180-25=155°
β=180-92-25=63° ⇒ β'=180-63=117°
0